Nyitvatartási rend

Figyelem!

Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket, hogy az új adottságokhoz alkalmazkodva

  1. január 06-tól, a Bólyi Óvoda, Bölcsőde és Mini Bölcsőde nyitvatartási rendje változtatást igényel.

Ennek megfelelően 9.00 órakor a főbejáratot bezárjuk, a szülő 9.00 óráig hozhatja a gyermekét az óvodába, 9.00 óra után a portáig kísérheti és onnan a pedagógiai asszisztens viszi a csoportjába.

Az ebéd után haza járó gyermekekért 12.30-tól 13.00 óráig mehet be a szülő a csoportig, ezt követően gyermekét a portán várhatja, ahova jelzésre a pedagógiai asszisztens fogja elkísérni.

Az intézmény épületébe érkező szülők, illetve idegenek belépését a portaszolgálat ellenőrzi és tartja nyilván, az intézményi dolgozókon és a gyerekeken kívül csak a hivatalos ügyet intézők tartózkodhatnak, illetve azok, akik erre az intézmény vezetőjétől vagy helyettesétől engedélyt kaptak.Blog menü

Számunkra kiemelten fontos, hogy Te minden fontos informácihóz hozzájuss, amely a gyermeked mindennapjait érinti, így arra törekszünk, hogy minden eseményünkről, hirdetményünkről vagy bármilyen hasznos és fontos teendőről egy-egy bejegyzést tegyünk közzé oldalunkon. Válassz az oldalon található hírek közül vagy kattints a megjelenő kategóriákra. Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén.


A Bólyi Óvoda, Bölcsőde és Minibölcsőde Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Bólyi Óvoda, Bölcsőde és Minibölcsőde Csapata