Tájékoztatás

Tájékoztatás

TÁJÉKOZTATÁS

 

 

A katasztrófavédelmi törvény 46. § (4) bekezdése alapján veszélyhelyzetben a települési önkormányzat képviselő-testületének a feladat- és hatáskörét a polgármester gyakorolja.

 

Kormány 45/2020. (III. 14.) Korm. rendelete 2.§-a kimondja, az óvoda elhelyezkedése szerinti települési önkormányzat polgármestere az óvodai ellátást végző intézmények esetében rendkívüli szünetet rendelhet el.

 

Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése érdekében 2020. március 17. napján

Bóly Város Polgármestere

a Bólyi Óvoda, Bölcsőde és Mini Bölcsődében

  1. március 18. napjától határozatlan időtartamra

rendkívüli szünetet rendelt el.

 

Az óvodában csak olyan gyermekek kiscsoportos megőrzését vállaljuk:

  1. Aki teljesen egészséges, bármely influenza, felső légúti megbetegedés tünete esetén (köhögés) a gyermek nem hozható be vagy ilyen észlelés esetén az intézmény felszólítására köteles hazavinni.
  2. Aki nem él egy lakcímen olyan személlyel aki az elmúlt két hétben külföldön járt.

 

Az otthon maradók gyermekétkeztetést a szülők igény esetén előre kérhetik a régi óvoda konyháján (7754 Bóly, Hősök tere 3.), de elvitellel és otthoni fogyasztással.

 

Igény leadása legkésőbb tárgynap 8.00 óráig a 69/869-851-es telefonszámon.Blog menü

Számunkra kiemelten fontos, hogy Te minden fontos informácihóz hozzájuss, amely a gyermeked mindennapjait érinti, így arra törekszünk, hogy minden eseményünkről, hirdetményünkről vagy bármilyen hasznos és fontos teendőről egy-egy bejegyzést tegyünk közzé oldalunkon. Válassz az oldalon található hírek közül vagy kattints a megjelenő kategóriákra. Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén.


A Bólyi Óvoda, Bölcsőde és Minibölcsőde Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Bólyi Óvoda, Bölcsőde és Minibölcsőde Csapata